sábado, 11 de mayo de 2013

MURAL DE PERSONATGES INFANTILS

MURAL DE PERSOANTGES INFANTILS

Pels més menuts de la casa, els persoantges dels dibuixos animats o dels contes són quasi uns membres més de la pròpia família. Volen tot allò on apareguin, siguin samarretes, paraigues o motxilles per exemple. 

Una activitat manual que es pot proposar és la d'elaborar un mural on per un costat els protagonistes siguin els personatges de ficció i per l'altre els mateixos infants. Es tractaria de partir un gran cartró folrat de paper d'embalar on s'haurien de dibuixar els personatges escollits. És important tenir present l'alçada dels infants i del cartró ja que la cara dels personatges la posaran els propis infants. El cap dels personatges serà retallat deixant un gran cercle on quan estigui acabat el treball podran treure el seu propi cap dins del cos del personatge.

La tècnica que es pot escollir és la de dibuixar primer el contorn dels personatges en llapis i després pintar-ho tot amb pintura de dits. L'edat recomenada és a partir de 5 anys on ja poden sorgir treballs força elaborats. Es recomana que el cercle del cap el retalli una persona adulta ja que s'hauria de fer servir un cúter per fer un tall correcte. El resultat final és el que es veu en la següent imatge, sorgeixen fotografies divertides amb el cap dels infants. 

Mural dels TELETUBIES

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario