jueves, 25 de abril de 2013

DECORACIÓ AL CENTRE EDUCATIU · EL MAR

DECORACIÓ AL CENTRE EDUCATIU · EL MAR

Per la majoria dels infants de curta edat la decoració i els treballs manuals són d'allò més cridaners i interessants, a part d'entretiguts. Un aula d'educació infantil sol estar molt decorada, les parets estan plenes de cartolines o dibuixos educatius adreçats a l'edat dels interessats. En moltes ocasions la decoració va més enllà de les 4 parets de l'aula i arribar a arribar al passadís o a l'entrada de la llar d'infants o el CEIP.

Una modalitat fàcil de fer és decorar l'espai seguint la temàtica del mar; del fons marí. Això ho ha portat a terme el CEIP Les Clisques de Port de la Selva (Girona). Una de les grans parets del seu rebedor està inspirada en el fons del mar. Cal afegir que tal poble és característic per les seves precioses platjes. 
Han obtat per cubrir la paret d'una gran xarxa de pesar i algunes petxines enormes, a més a més dels peixos de goma més famosos dels dibuixos animats, en Nemo i els seus companys.

El treball manual d'aquí és que els propis infants puguin colaborar i crear ells mateixos peixos per després penjar-los, i així ho van fer. Partint d'una gran cartolina blanca es va dibuixar la forma d'un peix i tot seguit s'engantxaven a sobre d'ell retalls de papers de diferents colors i tipus. El més destacat el paper de plata, per la seva brillantor. Com a detalls s'hi fa l'ull i la boca sonrient. Es poden crear grups reduïts de tres o quatre infants per exemple i així anar creant peixos de diferents formes i colors.

Paret de l'entrada del CEIP les Clisques de Port de la Selva (GIRONA)

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario