jueves, 25 de abril de 2013

ELS PENJADORS AL CENTRE EDUCATIU

ELS PENJADORS AL CENTRE EDUCATIU

Els penjadors són una eina del més útil en la nostra vida diaria i és des de l'escola infantil on l'infant comença a conèixer aquest invent. Des de les llars d'infants amb els infants més menuts ja se'n cren els primers. En la majoria dels casos es demana a la família que porti a principi de curs una fotografia per col·locar-la sobre el penjador i així cada infant penjarà la seva roba o bossa sota la seva imatge. En un principi ho farà l'educador/a però a mesura que vagin creixent ja ho anirant fent els propis infants.

És molt útil ja que l'infant associa que allò és seu i ho ha de deixar a sota del seu nom. És un mètode per tenir-ho tot ordenat, està clar i així mantenir una correcta organització de les possesions de cadascú. Els penjadors més moderns són triples, és a dir, tenen tres ganxos per col·locar allò que es desitji. (Fixar-se detalladament amb la fotografia)

Els penjadors continúen durant tota l'etapa educativa d'una persona ja que a la Universitat encara n'hi han per poder deixar la jaqueta, el bolso o el que sigui. 

Penjadors del CEIP Les Clisques de Port de la Selva (Girona)

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario