sábado, 6 de abril de 2013

DECORACIÓ DEL CARRER MURALLA DE FIGUERES

DECORACIÓ DEL CARRER MURALLA DE FIGUERES

Actualment el C/MURALLA de Figueres està peculiarment decorat. Tot el llarg carrer està decorat per ampolles de plàstic d'aigua buides penjades d'un fil a l'alçada dels balcons i dels fanals. 

La majoria de les ampolles estan pintades amb pintura de dits, suposu que aquesta iniciativa l'haurà portat algun o alguns col·legis de la ciutat. La manera de col·locar-les és variada, algunes van seguides en línia mentre que d'altres estan agrupades. 

Una vegada més veiem les múltiples utilitats que poden tenir les ampolles de plàstic alhora de fer treballs manuals. Són un estri dels més escollits ja que és molt fàcil d'aconseguir i també molt manipulable per infants de totes les edats. Fins i tot els infants d'un any manipulant la Panera dels Tresors en tenen de tamany reduït omplertes de diferesnts elements: aigua, confeti, purpurina, tires de paper, botons, bales etc.

Aquesta iniciativa dóna al carrer figerenc color i vida ja que és un aspecte nou. A més a més potencia la relació familiar ja que l'infant voldrà anar a passar per allà per ensenyar als pares quina és l'ampolla que ha estat pintada per ell a l'aula. 


Imatges del C/MURALLA de Figueres (Girona)
                                                                                                                                                                    QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario