lunes, 15 de abril de 2013

RECICLANT TUBS DE PAPER HIGIÈNIC

RECICLANT TUBS DE PAPER HIGIÈNIC

Des de sempre per fer treballs manuals un dels recursos que més s'utilitzen són els tubs de paper higiènic. Són molt fàcils d'aconseguir ja que es troben a totes les llars i realiitzan una manualitat els reciclem. 

Les funcions són múltiples, es poden transformar amb animals o objectes que volguem ja que gràcies a la pintura de dits queden molt bé pintats. 

Aprofito aquesta actualització per donar una altra utilitat per reciclar els tubs del paper higiènic. Es tracta d'omplir-los de terra i plantar-hi alguna llavor. D'aquesta manera la llavor, creix, germina i després tot es pot llençar ja que el cartró es degrada ja que es descomposa. 

Infants de curta edat ja poden protagonitzar tal activitat ja que és simple, sense presentar cap mena de dificultats. Després es poden agrupar tots els tubs a dins d'un recipient o una tupper gran. 

Gràcies a l'activitat els infants poden treballar la natura ja que aprendran que gràcies als adobs o l'aigua va creixent. És una iniciativa que es pot portar a terme a l'aula ja que pot ser que els infants manifestin interés.

Imatge que il·lustra allò explicat

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario