miércoles, 5 de junio de 2013

HA ARRIBAT EL FINAL. ADÉU

HA ARRIBAT EL FINAL. ADÉU

Després de 30 actualitzacions avui arriba el final i tancament d'aquest blog personal dedicat a l'Educació Infantil. Han estat diversos mesos de feina, de recerca d'informació i imatges per poder donar-li forma i estar com estar ara mateix. Estic molt satisfet d'ell ja que el trobo complert i amè. La dedicació ha estat present de manera contínua ja que cada actualització té un sentit i un per que.

He intentat tocar diferents temes, des de manualitats, tradicions i temes globals de dins del món de l'Educació Infantil. A més a més d'afegir-hi alguna de les vivències sorgides a dins de l'aula o durant alguna de les sortides programades per algun docent del curs. 

El blog acaba i el curs també. Al Setembre vaig arribar i ara marxo. No m'esperava sortir així d'orgullós ja que les primeres setmanes van ser d'una total incertesa ja que desconeixia a la majoria dels membres de l'aula. Un curs ha passat i puc dir que amb certes persones que he compartit l'aula fora d'ellà també tinc relació directa, ha sorgit una amistat amb majúscules que espero que sigi molt i molt llarga ja que el vincle és proper i fort. L'estiu arriba i abandono el centre fins al Setembre proper que cursaré el segon any i últim d'aquest CFGS. El sentiment actual és de nostalgia, estrés i pena. 

GRÀCIES a tot aquell/a que ha fet que sigués en certs moments FELIÇ!

QUINTÍN

1 comentario:

  1. Ha estat un curs molt intens, espero que l'any que bé disfruteu amb igual intensitat d'aquesta aventura que és el saber una mica més cada dia.
    Una abraçada i felicitats pel teu bloc.

    ResponderEliminar