miércoles, 5 de junio de 2013

L'EXERCICI FÍSIC, IMPORTANT DES DE LA INFÀNCIA

L'EXERCICI FÍSIC, IMPORTANT DES DE LA INFÀNCIA

La salud és el caràcter més important que tenim els éssers humans. Des de petits i fins i tot des de que encara s'està al ventre de la mare s'ha de cuidar. Abans de néixer per evitar complicacions la mare hauria de portar a terme una vida del més sana possible pel benefici del nadó que té a dins seu.

A mesura que l'infant va creixent, el seu procés maduratiu va avançant i a la vegada s'ha d'intentar que la seva salud sigui el millor possible. Ha de tenir les atencions necessàries, menjar una dieta complerta i equilibrada i estar en un ambient adequat. Quan l'infant fa els passos següents al caminar, en la majoria dels casos els pares volen que l'infant aprengui a anar en bicicleta. D'aquesta manera en ocasions s'inicia l'activitat de l'exercici físic. 

En la majoria de les ocasions la infància és el mirall de l'adolescència i de l'etapa adulta, per tant s'ha de mirar de mantenir una vida equilibrada, sana i amb esport. Això últim és molt important ja que es cremen les grasses que el cos no necessita i que en un excès són perjudicials per l'individu. És quan es parlen de problemes de pes, de circulació, de respiració etc.

En família és una bona opció de fer exercici. Sortides e bicicleta per les rodalies són de les més naturals per la majoria de gent. Sobretot els caps de setmana es converteixen en un temps d'unió familiar i a la vegada d'esport per mantenir-se de manera equilibrada.

Els quatre integrants de la família durant una sortida per camins rurals

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario