miércoles, 5 de junio de 2013

LA IMPORTÀNCIA DE L'ESCRIPTURA

LA IMPORTÀNCIA DE L'ESCRIPTURA

Des de fa milions d'anys l'escriptura des de la seva descoberta s'ha convertit en una de les tasques més importants que en la majoria dels casos es treballa durant el tram de l'educació infantil. És aquí quan s'utilitzen els llapis de fusta groixuts i els infants posen a la part superior el seu nom i la data sencera, així seria:

                 Nom: Adrià Sánchez                        Divendres 4 de Setembre del 2012

La lletra majúscula és aquella més fàcil de fer, per això és la primera en transmetre's als més petits. Poc a poc es va introduint la lletra lligada i més endavant la cal·ligrafia. Saber escriure correctament és un aspecte dels més bàsics per poder conviure dins d'aquesta societat ja que hem de firmar i de manera contínua a diari escrivim alguna cosa sobre paper o ara amb les noves teconologies amb el telèfon mòbil o l'ordinador per exemple. Es pot dir que és quasi necessari poder saber escriure.

Infants de curta edat aprenent a fer la -a correctament

La meva opinió al respecte és que saber escriure correctament és tan important com saber comunicar-se ja que aquesta és la manera escrita de fer-ho. A més a més a mesura que un va creixen va estudiant les normes ortogràfiques i així aprèn a escriure bé.

QUINTÍN

No hay comentarios:

Publicar un comentario